Service

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Vrij werk

Ziet u op de Portfolio pagina iets dat u graag wilt aanschaffen of bezichtigen, neem dan contact op via info@inter-k.nl voor meer informatie of kijk op de webshop van Artleader

Lessen en Workshops

In het atelier bij House of Colors kunt u terecht voor de volgende lessen of workshops (graag aanmelden via de contactpagina):

schilderlessen olieverf, zowel voor beginners als gevorderden, met individuele begeleiding. Iedereen brengt zijn eigen materialen mee en werkt met zijn eigen onderwerp. €12 per les. Woensdag: 13:30 – 16:00 en 19:00 – 21:30 uur. Donderdag: 9:30 – 12:00 en 13:30 – 16:00 uur. Vrijdag: 9:30 – 12:00 uur en 13:30 – 16:00 uur.

Modeltekenen en -schilderen op elke derde zaterdag van de maand van 13:30 – 16:30 uur. Werken naar levend model, soms naakt, soms gekleed. Voor beginners en gevorderden, individuele begeleiding. Graag eigen materialen meebrengen. €15 per les.

Workshop op verzoek: op een afgesproken dag en tijd lekker schilderen met vrienden, familie of collega’s, minimaal 4, maximaal 10 personen. Onderwerp en materiaal van tevoren te bespreken, prijs inclusief materialen en versnapering. €30 per persoon.

Opdrachten

Wilt u een kunstwerk of wandschildering laten maken? Heeft u speciale wensen, een bijzondere plek waar het moet komen hangen, een geliefd aandenken dat erin verwerkt moet worden? Wij bespreken al uw wensen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek om ze in kaart te brengen en te verwerken in uw opdracht. Maak een afspraak via info@inter-k.nl


“Mijn man is er helemaal verliefd op;

als hij uit het werk komt kijkt hij eerst naar het schilderij en dan pas naar mij!”

Anja


Laten we samen de wereld een beetje mooier maken!