Service

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Vrij werk

Ziet u op de Portfolio pagina iets dat u graag wilt aanschaffen of bezichtigen, neem dan contact op via info@inter-k.nl voor meer informatie of kijk op de webshop van Artleader

Workshops

In het voormalige klooster Hoogcruts kunt u nu vanaf 17 oktober 2020 terecht voor de volgende workshops (graag aanmelden via de contactpagina):

  • Vrije schildersgroep elke week op zaterdag van 10:00 – 12:30 uur. Zowel voor beginners als gevorderden. Geen vast lesprogramma maar individuele begeleiding. Iedereen brengt zijn eigen materialen mee en werkt met zijn eigen onderwerp en techniek. Er zijn ezels aanwezig. €60 per maand.
  • Modeltekenen en -schilderen op elke derde zaterdag van de maand van 13:30 – 16:00 uur. Werken naar levend model, soms naakt, soms gekleed. Voor beginners en gevorderden, individuele begeleiding. Graag eigen materialen meebrengen, ezels zijn aanwezig. €25 per les.
  • Workshop op verzoek: op een afgesproken dag en tijd lekker schilderen met vrienden, familie of collega’s, minimaal 4, maximaal 10 personen. Onderwerp en materiaal naar keuze. €30 per persoon.

Opdrachten

Wilt u een kunstwerk of wandschildering laten maken? Heeft u speciale wensen, een bijzondere plek waar het moet komen hangen, een geliefd aandenken dat erin verwerkt moet worden? Wij bespreken al uw wensen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek om ze in kaart te brengen en te verwerken in uw opdracht. Maak een afspraak via info@inter-k.nl


“Mijn man is er helemaal verliefd op, als hij uit het werk komt kijkt hij eerst naar het schilderij en dan pas naar mij!”

Anja


Laten we samen de wereld een beetje mooier maken!