Service

Lessen en workshops

In het atelier bij House of Colors kunt u terecht voor de volgende workshops; aanmelden via de contactpagina

Schilderlessen portret in olieverf
Zowel voor beginners als gevorderden, met individuele begeleiding. Lessen zijn volgens de klassieke methode. Cursisten nemen zelf hun materialen mee en werken naar eigen onderwerp. Behalve portret kan dat ook eens een landschap of stilleven zijn. € 12,00 per les.

Model tekenen
We werken elke derde zaterdag van de maand met levend model, die soms naakt en soms gekleed is. Zowel voor beginners als gevorderden, met individuele begeleiding. Cursisten nemen zelf materialen mee. € 15,00 per les.

Workshop op verzoek
Op een afgesproken dag en tijd voor 2,5 uur lekker schilderen met vrienden, familie of collega’s. Groepsgrootte van minimaal 4 tot maximaal 12 personen, onderwerp en materiaalkeuze graag van tevoren afspreken in verband met de inkoop. Prijs inclusief materialen en versnaperingen: € 30,00 per persoon.

dagen:ochtendmiddagavond
Dioptieoptiegeen les
Wogeen les13:30 – 16:0019:00 – 21:30
Do9:30 – 12:0013:30 – 16:00optie
Vr9:30 – 12:0013:30 – 16:00geen les
3e Zaoptie13:30 – 16:30geen les

Opdrachten

Wilt u en kunstwerk of een wandschildering in opdracht laten maken? Heeft u speciale wensen, een plek waar het moet komen, een geliefde waaraan u het cadeau wilt doen? Wij bespreken al uw wensen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek in het atelier, om ze te verwerken in uw opdracht. Maak een afspraak via de contactpagina.

Vrij werk

Ziet u iets op de portfolio pagina wat u graag zou willen kopen? Kijk dan op de webwinkel: Artleader.com of neem contact op via de contactpagina.


“Mijn man is er helemaal verliefd op;

als hij uit het werk komt kijkt hij eerst naar het schilderij en dan pas naar mij!”

Anja


Laten we samen de wereld

een beetje mooier maken!