Service

Lessen en workshops

We zijn weer gestart! In het atelier bij House of Colors kunt u terecht voor de volgende workshops; aanmelden via de contactpagina

Schilderlessen portret in olieverf
Zowel voor beginners als gevorderden, met individuele begeleiding, dus instromen is ieder moment mogelijk. Lessen zijn volgens de klassieke methode en kunnen voor onbepaalde tijd gevolgd worden. Cursisten nemen zelf hun materialen mee en werken naar eigen onderwerp. Behalve portret kan dat ook eens een landschap of stilleven zijn. € 48,00 per maand (= 4 lessen).

Model tekenen
We werken elke derde zaterdag van de maand met een ervaren naaktmodel en besteden onder andere aandacht aan anatomie, houding, verkorting en compositie. Zowel voor beginners als gevorderden, met individuele begeleiding. Cursisten nemen zelf materialen mee. € 15,00 per les.

Projectgroep
Elke vrijdag middag is er een groep kunstenaars bezig met hun eigen projecten om zichzelf verder te ontwikkelen in hun creatieve vaardigheden en in hun eigenheid als kunstenaar. Hierbij krijgen zij persoonlijke begeleiding van Hanneke en inspireren zij ook elkaar. Zij nemen hun eigen materialen mee. € 48,00 per maand (= 4 middagen).

Workshop op verzoek
Op een afgesproken dag en tijd voor 2,5 uur lekker schilderen met vrienden, familie of collega’s. Groepsgrootte van minimaal 4 tot maximaal 12 personen, onderwerp en materiaalkeuze graag van tevoren afspreken in verband met de inkoop. Prijs inclusief materialen en versnaperingen: € 30,00 per persoon.

Lesgeld kan over gemaakt worden op nummer NL28 SNSB 0921 1266 89 op naam van J.M. Krook te Maastricht.

dagen:ochtendmiddagavond
Wogeen les13:30 – 16:00
er is nog plek
19:00 – 21:30
er is nog plek
Dogeen les13:30 – 16:00
er is nog plek
geen les
Vrgeen les13:30 – 16:00
er is nog plek
geen les
Zageen leselke 3e za
13:30 – 16:30
er is nog plek
geen les

Opdrachten

Wilt u en kunstwerk in opdracht laten maken? Heeft u speciale wensen, een plek waar het moet komen, een geliefde waaraan u het cadeau wilt doen? Wij bespreken al uw wensen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek in het atelier, om ze te verwerken in uw opdracht. Maak een afspraak via de contactpagina.

Vrij werk

Ziet u iets op de portfolio pagina wat u graag zou willen kopen? Kijk dan op de webwinkel: Artleader.com of neem contact op via de contactpagina.


“Mijn man is er helemaal verliefd op; als hij uit het werk komt kijkt hij eerst naar het schilderij en dan pas naar mij!”

Anja


Laten we samen de wereld

een beetje mooier maken!