Portfolio

Zelf expressie

Tijdens de Corona-Lockdown maakte ik een serie life zelfportretjes die uitdrukken hoe ik mij in deze tijd voelde. Ze zijn geschilderd met gouache op papier, 26 x 26 cm.


Body Art

Na lange tijd heb ik weer mijn jeugdpassie opgepakt: tekenen en schilderen naar model.  Hieronder mijn werk geïnspireerd op de verfraaiing van het menselijk lichaam, gebruik makend van verschillende technieken en materialen. Het eerste werk, “Dressed in Ink”, is naar een foto van Lionel Pesqué.

Nieuwe wegen

Begin 2019 startte ik een jaartraject bij Academie Filarski om mijn eigen handschrift als kunstenaar duidelijker te krijgen en verder te ontwikkelen. Hieronder wat resultaten. Thema van de collectie: De Boshut.

Wanderliebe

De mens in relatie met de natuur, schilderijen die de liefde voor het wandelen verbeelden en voor wat je op de wandeling kunt tegenkomen.

Portret

Of ik nu mijn eigen beeldmateriaal gebruik of voor anderen in opdracht werk: ik heb zoveel plezier in het maken van portretten!

Een serie genaamd ‘figuratie vanuit abstractie’:

Een serie portretten met licht-donker contrast:
Een serie bloemendames:

Laughing Out Loud

Met project LOL vattte ik in 2014 het plan op om schilderijen van lachende mensen te maken om tegengas te geven aan de stroom schokkende beelden die wij via de media te zien krijgen.

Experimenteel

Mijn experimentele kunst begon met een workshop die ik volgde bij een collega, Daniëlle Posthumus van Atelier Daanin Kerkrade. Hier begon ik te werken met structuren op het doek, onder de verf. Hieronder een aantal voorbeelden van het resultaat.

 

Comments are closed.