Over Hanneke


Geboren in een artistiek begaafde familie heb ik al vroeg de ruimte gekregen mijn eigen creativiteit te ontwikkelen. Vooral het menselijk lichaam fascineerde me, en al vanaf mijn elfde jaar begon ik een portret- en modeltekencursus te volgen. Mijn creatieve scholing en ontwikkeling ging niet over gebaande paden, maar de menselijke verschijningsvorm bleef mijn aandacht vasthouden.

In het eerste decennium als beroeps kunstschilder had ik moeite mijn niche te vinden en probeerde ik een heel aantal verschillende benaderingen. Tot eind 2021, toen een collega met pensioen ging en mij vroeg zijn schilderlessen over te nemen. Na een serie proeflessen vertrouwden een aantal van zijn cursisten mij genoeg om de overstap te maken en in mijn eigen atelier lessen te komen volgen. Het werken met hen liet me zien wat ik in de voorgaande jaren in mijn carrière had gemist: mijn passie voor het schilderen te delen met andere mensen!

Neem contact op

Kunstwerk in opdracht

Wil je een kunstwerk in opdracht laten maken? Heb je speciale wensen, een plek waar het moet komen, een geliefde waaraan je het cadeau wilt doen? Wij bespreken al jouw wensen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek in het atelier, om ze te verwerken in jouw opdracht.

Neem contact op

N.B.: producten die op maat zijn gemaakt, volgens de voorkeuren van de consument, hoeven volgens de wet niet retour geaccepteerd te worden. Ze zijn tenslotte persoonlijk en niet verkoopbaar aan andere klanten. Om problemen hieromtrent te voorkomen, maken wij vooraf een opdrachtbevestiging inclusief prijsafspraak. Hierin staat nog eens zwart op wit wat er tussen ons is afgesproken. Het werk aan de opdracht begint niet eerder dan nadat de klant de opdrachtbevestiging ondertekend heeft geretourneerd. Hiermee verplicht de klant zich tot afname en betaling van het kunstwerk dat op zijn of haar verzoek is gemaakt. Bij aflevering van het kunstwerk ontvangt de opdrachtgever de bijbehorende factuur.