Nieuws

Komende activiteiten


17 en 18-04-2021: Atelier op tafel, Museum Valkenburg (onder voorbehoud)
28 juni – 2 juli 2021: Masterclass bij Svetlana Tartakovska, Groningen

Geschiedenis

Klik hier voor het nieuwsarchief
Landelijk atelierweekend in Hoogcruts, Noorbeek 09-2020

Op 5 en 6 september organiseerde Inter-K een open weekend op haar nieuwe werkplek in Noorbeek; Hoogcruts, een oud en weer in ere hersteld klooster. Het open weekend was een succes! Het is goed bezocht, er zijn een paar werkjes verkocht en nieuwe cursusklanten hebben zich aangemeld. En er is een mooi promotiefilmpje gemaakt door Jan Somers van De Gulle Pen, klik op de foto hieronder.


Groepsexpositie in ‘t Oude Raadhuis, Beek en Donk 01-2020

Van 4 tot 27 januari hielden wij met ons vieren als afgestudeerde cursisten van het Kunsttraject 2019 bij Academie Filarski een groepsexpositie. De ruimte van ‘t Oude Raadhuis leende zich heel goed om als groep te exposeren, omdat er meerdere ruimtes zijn. Maar in plaats van ieder een eigen ruimte in te richten, kozen wij ervoor om ons werk gemengd bij elkaar te hangen. Wij deden dit zodanig, dat er een logische ‘flow’ ontstond van het ene lokaal naar het andere. Het geheel is te bekijken in het onderstaande filmpje van een plaatselijke omroep.


Certificaat Kunsttraject Academie Filarski 10-2019

Op 12 oktober 2019 had ik samen met mijn medecursisten de eindpresentatie van het Kunsttraject bij Academie Filarski in Schijndel. Na een hele fijne demonstratie van diverse kunstenaars en technieken en presentatie van het eindwerk ontvingen wij ons certificaat. Het was een geweldig jaar!


Opening Verivino en Vernissage Inter-k 5 jaar 05-2019

De derde week van mei 2019 is een bijzonder feestelijke! Inter-K bestaat dan 5 jaar, wat gevierd wordt met een mooie expositie bij Verivino in Sint Truiden, België, dat zelf in deze week haar 1-jarig bestaan viert. Er is een officiële opening voor genodigden op 16 mei met bijbehorende speeches waarvan een door ondergetekende. Tussendoor mijn 54e verjaardag, en op 19 mei “50 shades of Verivino”: informele vernissage en wijnproeverij. Hierbij ook wat kleine werkjes gemaakt ter demonstratie. Inmiddels zijn er een aantal werken verkocht. Topweek! De expositie heeft gelopen tot 26 september 2019.


Expositie Schilderij van het Jaar in Den Haag 02-2019

Ter gelegenheid van de wedstrijd “Schilderij van het jaar” werd er van 2 tm. 24 februari 2019 in Kunstzaal van Heijningen in Den Haag een expositie georganiseerd voor het werk van de 10 finalisten. Zij mochten daar hun deelnemende werk plus een extra werk exposeren. Bij de officiële opening op 2 februari werden ook de winnaars van de wedstrijd bekend gemaakt. Mijn deelnemende werk was het drieluik “Carin’s Walk”, dat ook tijdens de expositie is verkocht!


Voor ouder nieuws: klik hier voor het nieuwsarchief