Nieuws

Komende activiteiten


17 en 18-04-2021: Atelier op tafel, Museum Valkenburg

Geschiedenis

Klik hier voor het Nieuwsarchief

05-09-2020 en 06-09-2020: Landelijk atelierweekend, Hoogcruts

Het open weekend was een succes! Het is goed bezocht, er zijn een paar werkjes verkocht en nieuwe cursusklanten hebben zich aangemeld. En er is een mooi promotiefilmpje gemaakt (klik hier) door Jan Somers van De Gulle Pen.

04-01-2020 / 27-01-2020: groepsexpositie in ‘t Oude Raadhuis, Beek en Donk

Certificaat Kunsttraject Academie Filarski

Op 12 oktober 2019 had ik samen met mijn medecursisten de eindpresentatie van het Kunsttraject bij Academie Filarski in Schijndel. Na een hele fijne demonstratie van diverse kunstenaars en technieken en presentatie van het eindwerk ontvingen wij ons certificaat. Het was een geweldig jaar!

Opening Verivino en Vernissage Inter-k 5 jaar

De derde week van mei 2019 is een bijzonder feestelijke! Inter-K bestaat dan 5 jaar, wat gevierd wordt met een mooie expositie bij Verivino in Sint Truiden, België, dat zelf in deze week haar 1-jarig bestaan viert. Er is een officiële opening voor genodigden op 16 mei met bijbehorende speeches waarvan een door ondergetekende. Tussendoor mijn 54e verjaardag, en op 19 mei “50 shades of Verivino”: informele vernissage en wijnproeverij. Hierbij ook wat kleine werkjes gemaakt ter demonstratie. Inmiddels zijn er een aantal werken verkocht. Topweek! De expositie heeft gelopen tot 26 september 2019.

Expositie Schilderij van het Jaar in Den Haag

Ter gelegenheid van de wedstrijd “Schilderij van het jaar” werd er van 2 tm. 24 februari 2019 in Kunstzaal van Heijningen in Den Haag een expositie georganiseerd voor het werk van de 10 finalisten. Zij mochten daar hun deelnemende werk plus een extra werk exposeren. Bij de officiële opening op 2 februari werden ook de winnaars van de wedstrijd bekend gemaakt. Mijn deelnemende werk was het drieluik “Carin’s Walk”, dat ook tijdens de expositie is verkocht!