Vorig jaar nam ik voor de eerste keer deel aan een expositie bij een kunstroute die eens in de twee jaar plaats vindt. In de er tussen liggende jaren wordt Kunstroute De Poorten van Reijmerstok gehouden. Dus voor 2024 meldde ik mij aan bij deze organisatie. Ik kwam op de wachtlijst te staan. Jammer … dacht ik toen. Ik verwachtte niet dat ik er nog iets van zou horen.

Toch kreeg ik laatst een mail van een van de organisatoren dat er een plaats was vrijgekomen. Nog maar twee weken voordat de kunstroute van start gaat. Wilde ik nog deelnemen? Ja, graag! Er komt heel wat werk bij kijken om alles goed te organiseren en voor te bereiden. Deelnamekosten betalen, contant leggen met gastgevers, locatie bekijken, kunstwerken uitzoeken, inlijsten en ophang-haken bevestigen, prijslijsten maken. Weer een geluk dat ik veel plezier in mijn werk heb!

Op Tweede Pinksterdag 20 mei 2024 zullen mijn schilderijen tijdens de kunstroute te zien zijn in de Oude Dorpswinkel van de familie Huls-Broers, Reijmerstokker-dorpsstraat 104 te Reijmerstok. Daar zal ook mijn laatste nieuwe werk voor het eerst getoond worden. Wil je alvast een indruk krijgen van mijn schilderwerk? Kijk dan eens op mijn portfolio. Misschien denk je: dat wil ik ook leren, kijk dan eens op schilderles en workshops. Om de kunst op de route in het echt te komen bekijken kun je een kaartje kopen via de website: poortenvanreijmerstok.nl

Een expositie voorbereiden is wel veel werk. Maar contact leggen met de mensen die de schilderijen mooi vinden maakt het meer dan de moeite waard. Vooral als ze ook iets willen kopen of op schilderles willen komen!

Van harte welkom op 2e Pinksterdag 20 mei, ik hoop je bij de kunstroute in Reijmerstok te ontmoeten.