In het weekend van 22 en 23 juni 2024 opent the House of Colors in Heerlen haar deuren voor bezoekers tijdens de open atelierdagen. Een aantal kunstenaars die hier hun atelier hebben, laten je ‘in de keuken’ kijken. Daarnaast exposeren er een aantal gast-kunstenaars hun werk in de gemeenschappelijke ruimten.

Atelier Inter-K heeft een ook feestelijke reden om de deuren te openen voor bezoekers. Het bestaat dit jaar immers 10 jaar! Om die reden zijn er een extra aantal kunst collega’s uitgenodigd dit feestje mee te vieren. Zo valt er nog meer moois te zien en leuks te beleven.

De organisatie van deze open atelierdagen valt onder de koepel van de Eurode Kunstroute, waar Inter-K deel van uit maakt. Hierbinnen werken een steeds wisselende groep kunstenaars samen om hun werk te presenteren en onder de aandacht te brengen van het publiek. Want daar moeten we het tenslotte van hebben! Wat is kunst immers, zonder toeschouwers?

Inter-K stelt je belangstelling zeer op prijs. Heb je vragen, opmerkingen, ideeën of wil je graag eens zelf komen schilderen? Laat het weten via de contactpagina!