Op 1 mei 2014 is Inter-K ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, nu 10 jaar geleden. En deze week is het meivakantie, dus geen lessen. De festiviteiten zijn gepland op 22 en 23 juni, tijdens de open dagen. Maar daarover later meer. Ondanks dat ik zelf niets gepland had op de datum zelf, kwam er toch een onverwachte verrassing!

Een van de cursisten stuurde me een appje wanneer ik thuis was (ik was net even naar de stad) Hij had blijkbaar al voor een dichte deur gestaan. Ik dacht: wat komt die nou doen in de vakantie? Maar daar kwam ik achter toen ik eenmaal thuis was …

Hij kwam binnen met een mooi versierde doos vol cadeaus. Op de doos een heleboel van onze schilderijen, in de doos twee bloeiende tuinplanten, plus nog iets lekkers en een persoonlijke kaart met hartverwarmende tekst namens alle cursisten. Ik was totaal overdonderd! Wat geweldig om zo gewaardeerd te worden door je cursisten, wat een verrassing. Dan weet je weer waarvoor je het doet!