Sinds woensdag 3 juli houdt Atelier Inter-K expositie en geeft live schilderdemonstraties tijdens een aantal “Meet and Greet” momenten bij de Bibliotheek Voerendaal. Het heeft als titel: Het Paradijsvogels Nest.  Een collega gaf me de tip om daar eens te gaan exposeren. Aangezien Voerendaal vlak bij mijn atelieradres in Heerlen ligt, zag ik een gelegenheid om meer bekendheid te krijgen in mijn werkomgeving. De belangrijkste motivatie om hier te exposeren is om bekendheid te geven aan mijn lessen en workshops en zo meer cursisten te werven. Een aantal maandag middagen zal ik aanwezig zijn in deze periode voor een aantal “Meet and Greet” en live schilder demonstraties. Dit geeft mensen de gelegenheid mij aan het werk te zien en een gesprek te voeren of vragen te stellen. Je kunt mij treffen op 22 juli, 5 en 19 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur. Kijk voor wat je voor schilderstijl kunt verwachten op mijn portfolio.

De naam “Het Paradijsvogels Nest” is niet zomaar gekozen. Een geliefd thema wat ik zoek in de modellen die ik schilder is dat ze zichzelf durven zijn tegen de stroom in, als paradijsvogels. Mijn atelier stel ik voor als een nest waar mensen zichzelf kunnen zijn en in alle vrijheid hun eigen schilderstijl kunnen ontwikkelen. In Het Paradijsvogels Nest groeien dus zowel eigenzinnige portretten als vrije kunstenaars. Als je goed kijkt kun je dit idee terugvinden in de expositie en schilderdemonstraties bij de Bibliotheek Voerendaal. De expositie loopt tot vrijdag 30 augustus 2024.

Kijk ook op de site van Bibliotheek Voerendaal.