Schilderles & workshops


creatieve kruisbestuiving

Schilderlessen portret in olieverf

Zowel voor beginners als gevorderden, met individuele begeleiding, dus instromen is op ieder moment mogelijk. Lessen zijn volgens klassieke methoden en kunnen voor onbepaalde tijd verlengd worden. Zelf materialen meebrengen en werken naar referentie foto. Na aanmelding sturen we je een lijst met benodigde materialen. Zijn de lessen vol, dan kun je je op de wachtlijst laten plaatsen.

Bekijk agenda voor lesdagen

€ 52,- per maand inclusief koffie/thee en koekjes in de pauze.

Gratis proefles

Vrije schildersgroep

Lekker werken aan je eigen onderwerp in de techniek naar keuze. Je kunt hierbij denken aan olieverf, acrylverf op doek; aquarel, pastel, (gewassen) inkt op papier; met individuele begeleiding. Materialen zelf meebrengen. Er is geen vast lesprogramma, dus instromen is op ieder moment mogelijk.

Bekijk agenda voor lesdagen

€ 52,- per maand inclusief koffie/thee en koekjes in de pauze.

Gratis proefles

Workshop op verzoek

Op een afgesproken dag en tijd lekker schilderen met vrienden, familie of collega’s. Groepsgrootte van minimaal 4 tot maximaal 10 personen, onderwerp en techniek graag van tevoren afspreken in verband met de inkoop van materialen.

€ 45,00 per persoon voor een dagdeel van 2,5 uur, inclusief materialen, koffie/thee en koekjes in de pauze, of

€ 95,00 per persoon voor een hele dag van 6 uur, inclusief materialen, koffie/thee met koekjes en soep bij de lunch; brood zelf meebrengen.

Meer info

Workshop specials

Elke workshop serie bestaat uit één tot vier achtereenvolgende lessen op woensdag avond van 19:30 tot 22:00 uur, en gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Bijbehorende informatie wordt doorgemaild na aanmelding.

€ 15 per les, inclusief koffie/thee en koekjes in de pauze.

  • Alla prima portret schilderen: 26 juni 2024 
Meer info

Model tekenen

We werken één keer per maand op zaterdag middag met een ervaren model, van 13:00 – 16:00 uur. We besteden onder andere aandacht aan anatomie, houding, verkorting en compositie, maar ook aan kleding, stofvalling, plooien en attributen. Sessies zowel voor beginners als gevorderden, enige ervaring gewenst. Cursisten nemen zelf materialen mee.

€ 20,- per sessie inclusief modelkosten en koffie/thee met koekjes in de pauze. Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers. Bij meer deelnemers kom je op de wachtlijst. Voor meer informatie en aanmelden neem contact op. Je deelname is bevestigd na betaling.

Volgende geplande sessies in 2024:
  • 8 juni
  • 6 juli
  • 7 september
  • 5 oktober
  • 9 november
Meer info

Agenda

Er kunnen wijzigingen voorkomen, dus kijk regelmatig in de agenda voor de actuele data

dagen: ochtend middag avond
Wo geen les 13:30 – 16:00
klassiek portret in olieverf
19:30 – 22:00
workshop specials
Do 10:00 – 12:30
vrije schildersgroep
13:30 – 16:00
klassiek portret in olieverf
geen les
Vr 10:00 – 12:30
optioneel
13:30 – 16:00
optioneel
geen les
Za 10:00 – 12:30
optioneel
13:00 – 16:00
model tekenen
1 x per maand
geen les