Over Hanneke

In een grijsblauw oog
leest men het bewogen leven
dat haar die kleur gaf

Hallo!

Geboren in een creatieve familie heb ik al vroeg de ruimte gekregen mijn creativiteit te ontwikkelen. Vooral het menselijk lichaam fascineerde me, en al met elf jaar begon ik een portret en modelteken cursus te volgen. Mijn creatieve scholing en ontwikkeling ging niet over gebaande paden, maar de menselijke verschijningsvorm bleef mijn aandacht vasthouden.

In het eerste decennium als beroeps kunstschilder had ik moeite mijn niche te vinden en probeerde ik een heel aantal verschillende benaderingen. Tot eind 2021, toen een pensionerende collega mij vroeg zijn schilderlessen over te nemen. Na een serie proeflessen vertrouwden een aaltal van zijn cursisten mij genoeg om de overstap te maken en in mijn eigen atelier lessen bij mij te komen volgen. Het werken met hen liet me zien wat ik in de voorgaande jaren in mijn carrière had gemist: mijn passie voor het schilderen van de mens te delen met andere mensen!

Hallo. Mijn naam is Hanneke Krook. Mijn droom is om mijn passie voor schilderen te vermenigvuldigen door het te delen. Ik nodig je van harte uit om mij te komen opzoeken in mijn atelier om een gesprek te hebben en andere cursisten te ontmoeten, om te ervaren wat ik voor je kan betekenen als jouw schilderdocent.

Maak hier een afspraak